28 Μαΐ 2013

ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: απο την αποχριστιανοποίηση στην μουσουλμανοποίηση


Είναι γενικώς διαπιστωμένο ότι η δύση από τότε που αποχωρίστηκε το χριστιανισμό και προσπάθησε να ορθοποδήσει μόνη της κρατώντας τις αρχές του και απορρίπτοντας την ουσία του, πήρε την κάτω βόλτα. Ίσως βέβαια κάποιος ισχυριστεί ότι η ενοχική προσέγγιση του ανθρώπου από τους χριστιανούς της δύσης αποξένωσε τους σκεπτόμενους ανθρώπους από την ουσία της πίστης οδηγώντας τους σε πράξεις που μοιάζουν χριστιανικές αλλά είναι απομακρυσμένες από το πνεύμα του.

Έτσι στο συγκεκριμένο θέμα οι πρώην χριστιανοί Ευρωπαίοι έχοντας αντικαταστήσει τα πιστεύω τους με τη θρησκεία του πολιτικά ορθού, έδειξαν ανοχή και προστασία στον ξένο με αποτέλεσμα να αρχίσουν να αδικούν τους ίδιους τους πολίτες τους.

Βαθιά ενοχικοί στην συμπεριφορά τους οι ίδιοι άρχισαν να υποχωρούν σε κάθε τι που αφορούσε τους μετανάστες κακομαθαίνοντάς τους χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες για τους πολίτες τους και ιδιαίτερα τους χριστιανούς. Με άλλα λόγια οι χριστιανοί εισέπραξαν το μένος των Ευρωπαίων διαφωτιστών και άθεων για τις παλαιές αμαρτίες του καθολικισμού και του προτεσταντικού ντετερμινισμού από τον οποίον ομολογουμένως υπέφεραν.

Η κατάσταση στις «πολιτισμένες» χώρες όπως η Αγγλία έχει ως εξής:

Είσαι χριστιανός πρέπει να κρύβεσαι να μην εκδηλώνεις την πίστη σου να ανέχεσαι τους πάντες να υποχωρείς στις απαιτήσεις των μεταναστών θυσιάζοντας τα δικαιώματά σου στο βωμό της πολιτικά ορθής πρακτικής.

Η Ευρώπη ουσιαστικά μόνη της βγάζει τα μάτια της γιατί οι μετανάστες που έρχονται σε μία ευρωπαϊκή χώρα το μόνο που ζητάνε είναι μία δουλειά και μία ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είχαν σκοπό και δεν φανταζόντουσαν ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα στις χώρες από τις οποίες μόνο τη φιλοξενία ζητούσαν. Δεν είχαν μάθει άλλωστε σε πολλές ελευθερίες στις χώρες τους.

Το κοινωνικό πλαίσιο των καινούριων πατρίδων τους έγινε γι αυτούς σαν το νέο κρασί στο παλαιό ασκί. Αποτέλεσμα να πάρουν θάρρος από την ελευθερία της έκφρασης των απόψεών τους όσο και ακραίες και αν ήταν αυτές χωρίς συνέπειες. 

Έτσι με την κοινωνική ανωριμότητα που είχαν γαλουχηθεί από τις πατρίδες τους δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στα ώριμα δυτικά καθεστώτα. έτσι οι δολοφόνοι του Λονδίνου μη μπορώντας να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ λόγων και έργων φέρθηκαν με τρόπο που ούτε στην ίδια τους τη γειτονιά δεν θα φερόντουσαν.
Οι χριστιανοί αποδυναμωμένοι κοινωνικά και απροστάτευτοι από τους νόμους του κράτους που ζουν, θα γίνονται εύκολη λεία στα χέρια μεταναστών με μυαλά φουσκωμένα από τα "πολιτιστικά" τους κέντρα.

Όσο η Ευρώπη θα εκδικείται τους χριστιανούς αφαιρώντας τους τα ουσιαστικά δικαιώματα στην έκφραση και την άσκηση των δικαιωμάτων τους, τόσο αυτή η καταφρόνια τους θα γυρνάει εναντίον τους. Στο τέλος όταν οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί θα είναι πλειοψηφίες στις κεντρικές ευρωπαϊκές πόλεις και θα έχουν την δύναμη να επηρεάζουν τα πολιτικά πράγματα ουσιαστικά αυτοί που χαράσσουν αυτές τις πολιτικές θα μετανοήσουν άλλα τότε το ποτάμι δεν θα γυρίζει πίσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου